Welkom
Taarten
Themataarten
Klein gebak en dessertjes
Koekjes
Praktisch
Wie is het?
Allergenen
Contact
More...
Opgelet chocoladefans!!
Smeuige chocoladetaart gevuld met frambozenganache voor een frisse toets
18cm ~ 10-12 Personen
Half-volkoren speltzanddeeg met appeltjes en walnoten in een mascarpone-jasje
23x23 cm ~ 8 Personen
Een taartje naar het bekende koekje: chocolademousse op een bodem van oreos, afgewerkt met oreomousse
20 cm ~10 Personen
Chocoladecake met een friszoete kersjes..
20x7 cm
De heerlijke combinatie van koffie met walnoot: koffie-walnoten cake met een koffievulling op basis van mascarpone
18 cm ~ 10-12 Personen
Zijdezachte frangipane op een chocolade-zanddeegbodem belegd met gestoofde peertjes en chocoladecrumble
Volkoren spelt-amandelbodem met frangipane, appeltjes en abrikoos, versierd met gehakte pistachenootjes
19x19 cm ~ 8 Personen
Amandel-zanddeeg met een fris zure vulling van citroencreme, afgewerkt met donzig zoete meringue
Klassieker van laagjes amandelbiscuit en koffieboterroom afgewerkt met een laagje intense chocoladeganache
11x24 cm ~ 10-12 Personen
Kruidige cake met hints van rode wijn, kaneel en chocolade
Smeuige brownie ingepakt in een laagje romige cheesecake en opgefrist met framboosjes en huisgemaakte frambozencoulis
20x20 cm ~10-12 Personen
Havermoutbodem met bosvruchten en een heerlijk krokantzoete crumble
Lactosevrij en vegan!
20x20 cm ~10 Personen
Appelcake, maar net een ietsjes anders..