Wie_4.jpg
Wie_3.jpg
Wie_2.jpg
ikke.jpg
Wie_5.jpg
Wie_6.jpg

Hoi! Ik ben Marjan.

Reeds vele jaren kan je mij bakkend in de keuken vinden. Zelfs al waren het taartjes in steengruis in 'de vuiligheid' (mijn referentie als kleuter naar de verbouwingen van het ouderlijk huis 😉). Maar toch, toen het aankwam op een opleiding kiezen koos ik voor scheikunde. Dokter in de scheikunde werd het..

Na een decennium van fundamenteel onderzoek naar vervuiling van onze Belgische waterwegen vond ik mijn nieuwe roeping als 'Medical Writer' in het farmaceutisch onderzoek. Een job die ik met hart en ziel graag deed.

Maar toch knaagde er iets... Dus raapte ik mijn moed bij elkaar en schreef me in voor avondonderwijs Bakkerij aan het Antwerpse PIVA .

En toen, enkele jaren en vijven en zessen later... toen werd Marjammie Cakes and Cookies geboren, met als doel eerlijke en heerlijke patisserie op maat van één elk te maken. En, met een duurzaam beleid in het achterhoofd (seizoensingrediënten, zonder bewaarmiddelen, kraft patisseriedozen,...). Et voila! Hier zijn we dan! Heel graag zorgen wij ervoor dat onze kers op de taart ook de kers op jouw feestje wordt.

Patisserie of scheikunde.. ach, ze hebben veel gemeen. Elk gebak is immers een mooie mix van:

een dozijn kwalitatieve ingrediënten

een eetlepel scheikunde

een snuifje know how

30 minuten passievol in de oven

 

Smakelijk! 

Hoi! Een belangrijk bericht...

Soms neemt het leven een wending die we niet hadden verwacht. Ook bij Marjammie Cakes and Cookies kwamen we er zo één tegen. Daarom, om alles op een rijtje te kunnen zetten en te werken aan een gloednieuwe aanpak gaan we er even voor onbepaalde duur tussenuit. 
To be continued... :-)